РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ ЙОГУРТУ 1.(З ДОПОМОГОЮ МУЛЬТИВАРКИ)
1. Налити молоко в каструлю (обов'язково пастеризоване ) (Пастеризація - нагріти молоко до 70 градусів і швидко охолодити до 38-42 градусів.)
2. Розсипати закваску для йогурту по поверхні молока, через хвилину перемішати.
3. Включити програму йогурт і закрити каструлю,на протязі 6-8 годин мультиварка буде підтримувати температуру 37С.
4. По закінченню програми можна додавати шматочки фруктів, варення або сироп. Пару годин витримати в холодильнику і зберігати потім теж в холодильнику.
Термін реалізації готового йогурту: 7 днів.
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ ЙОГУРТУ 2.(У ПРОСТІЙ КАСТРУЛІ)
1.Налити молоко в каструлю,нагріти до 38-42 градусів.
2. Розсипати закваску для йогурту по поверхні молока, через хвилину перемішати.
3.Зняти каструлю з плити,накрити кришкою,укутати ковдрою і залишити на 8-10 годин при кімнатній температурі.
4. По закінченню можна додавати шматочки фруктів, варення або сироп. Пару годин витримати в холодильнику і зберігати потім теж в холодильнику.
Термін реалізації готового йогурту: 7 днів.
РЕЦЕПТ ОДНАКОВО ПІДХОДИТЬ ЯК ДЛЯ ЙОГУРТУ,ТАК І ДЛЯ БІОЙОГУРТУ І ЙОГУРТУ ГРЕЦЬКА!
- Ціна: Ціну уточнюйте