Опис
Інформація для замовлення
РЕЦЕПТ приготовления сметаны:
1. Сливки (жирность 10-20%) пастеризовать(нагреть до70градусов) и охладить до температуры 30-34 градусов.
2. Закваску рассыпать равномерно по поверхности сливок. Через минуту перемешать.
3. Помістити молоко і вершки з розведеною закваскою в мультиварку на 8-10 годин (мультиварка, режим "йогурт" або йогуртниця). Або нагріти в каструлі до температури 35-40 градусів, зняти з вогню і накрити рушником на 1год.
4. Після того як молоко загусло - витримати в холодильнику 8-12 годин при температурі 5-12 градусів для дозрівання (збільшення кислотності).
Готову сметану зберігати в холодильнику. Термін реалізації 7-14 діб.
- Ціна: Ціну уточнюйте