Опис
Інформація для замовлення
Рецепт приготування ряжанки:
1. Пряжене молоко нагріти до температури 40°С. Найкраще для цієї мети використовувати водяну баню, але можна використовувати самий повільний нагрів на плиті.(Зручно використовувати мультиварку в режимі "Йогурт",точно так само, як описано в рецепті до йогурту)
2. Висипати закваску рівномірно на поверхню молока і дати 1 хвилину зволожити порошку з бактеріями. Це дія запобігає злипанню бактерій в грудку. Потім акуратно перемішати шумівкою протягом 1 хвилини.
3. Створити теплоізоляцію ємності з молоком. Можна обернути кілька разів рушником або поставити в тепле місце. Основне завдання, щоб температура молока була тривалий час не нижче 37°С і не вище 43°С. При більш низькій температурі бактеріальна закваска виконає свою роботу не так швидко, але ряжанка все одно у вас вийде.
4. Дозрівання ряжанки 8-10 годин. За цей час комплекс культур кисломолочних бактерій перетворить пряжене молоко, ряжанку. Консистенція готової ряжанки однорідна, особливий смак!
- Ціна: Ціну уточнюйте