Продавець CORBY розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
896 відгуків
Corby. Безкоштовна доставка від 1000грн. Мін. замовлення від 100грн.
+380 (50) 132-62-50
+380 (63) 681-73-79

Рецепт сиру Домашній (творог)

Рецепт сиру Домашній (творог)

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Послуга
  • Код: 188
+380 (50) 132-62-50
  • +380 (63) 681-73-79

Замовлення тільки за телефоном

Рецепт сиру Домашній (творог)
Рецепт сиру Домашній (творог)
Ціну уточнюйте
Послуга
+380 (50) 132-62-50
  • +380 (63) 681-73-79
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ ДОМАШНЬОГО СИРУ:

Внесення заквасочной культури:
Нагрійте молоко до температури 30°С. Якщо ви нагріваєте молоко на плиті, робіть це на самому маленькому вогні, добре перемішуючи.
Після того, як молоко нагріється, внесіть закваску, посипавши її на поверхню молока тонким шаром. Через 1-2 хвилини добре перемішайте. Знову підігрійте молоко до 35 градусів і внесіть фермент. Не турбуйте молоко 1-2 години. Протягом цього часу температура повинна залишатися якомога більш постійною. У холодну пору року можна обернути ємність з молоком в товсте ковдру або рушник. Не страшно, якщо температура знизиться на декілька градусів.

Відділення сироватки:
Визначте готовність сирного згустку, Ознаки готовності: згусток трохи відділяється від стінок каструлі, над згустком можна побачити тонкий шар сироватки.

Наріжте згусток кубиками зі стороною 1,5-2 див. Після цього обережно перемішуйте кубики шумівкою протягом 10 хвилин. Вони зменшаться в розмірах і відбудеться відділення сироватки.

Повільно нагрійте сирний згусток до 45-46°C (приблизно на 1°С кожні 5 хвилин).Через 1-1,5 години сироватку потрібно видалити.

Видалення сироватки:
Відкиньте сир на друшляк. Дайте стекти сироватці протягом 30 хвилин, періодично перемішуючи.

Охолодження:
Сир тепер потрібно охолодити. Заповніть каструлю з холодною водою і опустіть сир у воду, попередньо загорнувши його в марлю. Після того, як він охолоне, потрібно знову процідити сир.
Повторіть цю процедуру ще раз, але з крижаною водою. Поставте ємність в холодильник. Витримайте сир у воді протягом 30 хвилин. Дайте сиру добре стекти в друшляку. Тепер можна додати трохи солі за смаком. Сир готовий (допускається залишити сир в холодильнику на 1-2 дні для утворення більш вираженого смаку).

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner